pse na zgjodhet ne

 • Përvojë industriale

  Përvojë industriale

  Me 30 vjet përvojë në prodhimin dhe shitjen e makinerive të ndërtimit, kompania ka ndërtuar një bazë të shkëlqyer klientësh dhe reputacion të shkëlqyer në të gjithë Kinën, dhe ka shitur produkte në shumë vende dhe rajone të huaja.
 • Sigurimi i cilësisë

  Sigurimi i cilësisë

  Të gjitha produktet tona i nënshtrohen testimit të rreptë dhe inspektimit të vërtetë të makinerive për të siguruar që të gjitha produktet e shitura mund të funksionojnë ashtu si jetëgjatësia e shërbimit të garantuar nga prodhuesit origjinal.
 • Dorëzimi i shpejtë

  Dorëzimi i shpejtë

  Ne kemi magazina të mëdha të pjesëve rezervë në Fujian dhe Yunnan me stoqe gjithëpërfshirëse për të siguruar shpërndarjen në kohë.

Blogu ynë

 • 微信图片_20230604173142

  Juntai Machinery në CTT Expo 2023 - Panairi Ndërkombëtar i Tregtisë për Pajisjet dhe Teknologjitë e Ndërtimit

  CTT EXPO është ekspozita më e madhe ndërkombëtare e makinerive të ndërtimit në Rusi, Azinë Qendrore dhe Evropën Lindore.Është panairi kryesor tregtar për pajisjet dhe teknologjitë e ndërtimit, makineritë speciale, pjesët e këmbimit dhe inovacionet në Rusi, CIS dhe Evropën Lindore.Më shumë se 20 vjet histori...

 • 微信图片_20230604161031

  Juntai Machinery u shfaq në CICEE 2023

  Maj 2023, Juntai Machinery mori pjesë në Ekspozitën Ndërkombëtare të Pajisjeve të Ndërtimit në Kinë (CICEE) 2023 të mbajtur në Qendrën Ndërkombëtare të Konventave dhe Ekspozitave Changsha (Changsha, Kinë) nga 12 deri më 15 maj. Pas tetë vjet rritje të vazhdueshme, CICEE është bërë një nga kryesoret panairet në...

 • Hyrje koncize në stërvitjen e gurit hidraulik të EPIROC COP MD20

  DING He-jiang, ZHOU Zhi-hong (Shkolla e Inxhinierisë Mekanike, Universiteti i Shkencës dhe Teknologjisë në Pekin, Pekin 100083) Abstrakt: Punimi përshkruan shpimin e gurit hidraulik të EPIROC COP MD20 dhe analizon avantazhet e tij në përdorim.Kjo stërvitje guri hidraulik krahasohet me COP 1838 për sa i përket ...

 • lajme (3)

  Stërvitja RDX5 Hidraulike Shkëmbi Nga Sandvik

  Në shtator 2019, Sandvik prezantoi stërvitjen e re RDX5, duke ndjekur dizajnin e stërvitjes HLX5, superiore në besueshmëri, e cila është një zëvendësim për stërvitjen HLX5.Duke përdorur pjesë minimale dhe nyje të modulit, disa pjesë u përmirësuan në mënyrë inovative, krahasuar me stërvitjen HLX5, shpimi RDX5 përmirësohet...

 • lajme (2)

  JUNTAI vizitoi Ekspozitën Ndërkombëtare të Pajisjeve të Ndërtimit Changsha 2021

  Më 21 maj 2021, Juntai u ftua të marrë pjesë në Ekspozitën Ndërkombëtare të Makinerisë së Ndërtimit Changsha 2021 (2021 CICEE).Sipërfaqja e ekspozitës së kësaj ekspozite të makinerive të ndërtimit ka arritur në 300,000 metra katrorë, që është zona më e madhe e ekspozitës së makinerive të ndërtimit në botë...