Зошто да не изберете нас

 • Индустриско искуство

  Индустриско искуство

  Со 30-годишно искуство во изработка и продажба на градежни машини, компанијата изгради одлична база на клиенти и одлична репутација низ Кина и продаваше производи во многу странски земји и региони.
 • Обезбедување на квалитет

  Обезбедување на квалитет

  Сите наши производи се предмет на строго тестирање и реална инспекција на машината за да се осигура дека сите продадени производи можат да работат исто како и работниот век загарантиран од оригиналните производители.
 • Брза испорака

  Брза испорака

  Имаме големи магацини за резервни делови во Фуџијан и Јунан со сеопфатни залихи за да обезбедиме навремена испорака.

Нашиот блог

 • 微信图片_20230604173142

  Juntai Machinery на CTT Expo 2023 – Меѓународен саем за градежна опрема и технологии

  CTT EXPO е најголемата меѓународна изложба на градежни машини во Русија, Централна Азија и Источна Европа.Тој е водечки саем за градежна опрема и технологии, специјални машини, резервни делови и иновации во Русија, ЗНД и Источна Европа.Повеќе од 20 години историја...

 • 微信图片_20230604161031

  Juntai Machinery се појави на CICEE 2023 година

  Мај 2023 година, Juntai Machinery присуствуваше на меѓународната изложба за градежна опрема во Кина (CICEE) 2023 година што се одржа во Меѓународниот конгресен и изложбен центар Чангша (Чанша, Кина) од 12 до 15 мај. По осум години континуиран раст, CICEE стана една од главните саеми во...

 • Концизен вовед во хидраулична дупчалка за карпи COP MD20 на EPIROC

  DING He-jiang, Zhou Zhi-hong (Школа за машинско инженерство, Универзитет за наука и технологија во Пекинг, Пекинг 100083) Апстракт: Трудот ја прикажува хидрауличната дупчалка за карпи COP MD20 на EPIROC и ги анализира нејзините предности во употреба.Оваа хидраулична дупчалка за карпи се споредува со COP 1838 во однос на ...

 • вести (3)

  RDX5 хидраулична дупчалка за карпи од Sandvik

  Во септември 2019 година, Sandvik ја претстави новата дупчалка RDX5, следејќи го дизајнот на дупчалката HLX5, супериорна по доверливост, која е замена за дупчалката HLX5.Користејќи минимални делови и спојки на модули, некои делови беа иновативно подобрени, во споредба со вежбата HLX5, дупчалката RDX5 ја подобрува...

 • вести (2)

  JUNTAI ја посети меѓународната изложба за градежна опрема во Чангша во 2021 година

  На 21 мај 2021 година, Хунтаи беше поканет да присуствува на меѓународната изложба на градежни машини во Чангша во 2021 година (2021 CICEE).Изложбената површина на оваа изложба на градежни машини достигна 300.000 метри квадратни, што е најголема изложбена површина на глобалната градежна машинерија инд...